+31611888866 fokko@fokkotimmer.nl
Kennismaken
Als één van een drieling weet ik heel goed om dingen samen te doen; al vanaf mijn geboorte ben ik dat meer dan gewend. Als manager in leidinggevende posities weet ik ook heel goed hoe éénzaam het kan zijn. Aan de ene kant is er lidmaatschap (één van…) en aan de andere kant leiderschap. Dus ik begrijp de continue strijd tussen leiderschap en lidmaatschap, waarin je als leider (als ondernemer of manager) binnen je eigen bedrijf niet de mensen vindt waarmee je in alle openheid kan en mag sparren. Met mijn zakelijke achtergrond zowel als ondernemer als commercieel verantwoordelijk begrijp ik dat maar al te goed!

Of de situatie nu vanuit urgentie (niet voldoende groei / concurrent groeit harder) of ambitie (nummer 1 willen blijven) is; ik ben heel erg benieuwd welke onderwerpen u wilt aandragen.

Mijn focus en ervaring is  gericht op alle sales activiteiten binnen uw bedrijf > coachen, trainen & ontwikkelen, in opdracht of op ad interim basis.
Enthousiast
Daadkrachtig
Energie
                 Opportunist

Hands-on

Veranderaar

Humor
Waarover gaan wij in gesprek?
Graag ga ik met u in gesprek om te sparren over bijvoorbeeld het herijken / vernieuwen van uw business model, de juiste keuzes te maken om zaken aan te gaan pakken of juist niet meer te doen, de kwaliteit van uw sales organisatie (proces / mens) en/of het verbeteren van de klant tevredenheid > allemaal onderwerpen waar ik bij eerdere klanten het verschil heb kunnen maken met goede resultaten.

Ik nodig u graag uit!

Contact

Fokko Timmer
Rondehoep Oost 12-B
1191 KB OUDERKERK AAN DE AMSTEL
[t] 0611 88 88 66
[e] fokko@fokkotimmer.nl
[b] NL44INGB0669068756
KvK Amsterdam, nr. 123466

Fokko Timmer
Copy Fokko Timmer2017